Dé Spellenproducent!

Spellen laten maken, doet u bij De Spellenproducent

Hoge kwaliteit spellen

Snel geleverd, verrassend voordelig

100% NAAR WENS

Ieder kaartspel of bordspel maken we geheel naar wens. U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende materialen, speelstukken en verpakkingen.

SCHERPE PRIJZEN

We produceren al meer dan 14 jaar spellen van hoge kwaliteit, tegen verrassend scherpe prijzen. Vraag vandaag nog uw offerte aan.

EIGEN ONTWERPSTUDIO

Wilt u het (kaart)spel ook door ons laten ontwerpen? Geen probleem onze eigen ontwerpafdeling ontwerpt uw (kaart)spel helemaal naar wens.

LAGE OPLAGE MOGELIJK

Standaard spellen,in eigen ontwerp, zijn al mogelijk vanaf 150 stuks. Compleet maatwerk spellen leveren we vanaf 500 stuks.

Op maat gemaakte bord- en kaartspellen

Wij produceren uw maatwerk spel snel en voordelig!

Dé Spellen Producent, onderdeel van Fun Experts BV, produceert en ontwerpt maatwerk spellen. Dat kan een bordspel zijn, een kaartspel of elk ander type gezelschapsspel wat u maar kunt bedenken. U levert ons het ontwerp aan of wij ontwerpen het spel geheel naar uw instructies. Daarbij gebruiken we een breed scala aan materialen waaruit u een keuze kunt maken.

Heeft u interesse in een spel op maat? Neem dan vandaag nog even contact met ons op voor de mogelijkheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Wijchen, waar we u de verschillende opties, aan de hand van voorbeelden, kunnen tonen.

Een eigen spel begint bij De Spellenproducent!

Producten

SPEELKAARTEN

Maatwerk Speelkaarten
Speelkaarten laten maken in uw eigen ontwerp? Wij produceren deze deels, of volledig in uw eigen ontwerp. Zowel de kaarten als het doosje worden full-color bedrukt. Nog geen ontwerp? Geen probleem, onze ontwerpstudio ontwerpt het spel helemaal naar wens voor u.

KWARTETSPEL

Maatwerk Kwartetspel
Een kwartetspel laten maken in uw eigen ontwerp? De Spellenproducent produceert deze snel en voordelig. U levert het ontwerp aan, of wij ontwerpen het spel voor u. Zowel de kaarten als het omdoosje wordt, geheel naar wens, full-color bedrukt.

MEMO SPEL LUXE

Memo Spel
Bij een Memo spel zoekt de speler twee kaartjes waarbij de afbeeldingen gelijk zijn, totdat alle kaartjes op zijn. De speler met de meeste kaartjes wint het spel. Ook hierbij kunt u het ontwerp zelf aanleveren, of het spel door ons laten ontwerpen.

MEMO SPEL COMPACT

Memo Spel op maat
Dit Memospel is een compacte variant, die we voordelig voor u kunnen produceren. Dit spel is eenvoudig mee te nemen op familiebezoek of op vakantie. Natuurlijk kunt u ook bij dit spel het ontwerp zelf aanleveren, of het spel door ons laten ontwerpen.

CRAZY CARDS SPEL

Uno spel eigen ontwerp
Dit kaartspel is razend populair. Probeer zelf alle kaarten weg te spelen maar pas op voor de actiekaarten van de anderen. Kaarten erbij, beurten overslaan, van speelrichting veranderen enz. U ontwerpt het spel zelf of laat het over aan onze designers

BORDSPELLEN

Bordspel eigen ontwerp
Bordspellen produceren, we zijn er gek op. Helemaal naar wens in uw ontwerp, of samen met ons samengesteld en ontworpen, het is beide mogelijk. Het speelbord, speelstukken en overige onderdelen, produceren we snel en voordelig. Contacteer ons vandaag nog voor een offerte.

DOBBELSPEL

Yathzee eigen ontwerp
Dit bekende dobbelspel kunt u ook in uw eigen ontwerp door ons laten produceren. Het doel is om 5 gelijken, een grote straat en vele andere combinaties te gooien met 5 dobbelstenen. Zowel het doosje als de spelformulieren produceren we, zoals u dat wenst, snel en voordelig.

PUZZELS

Puzzel eigen ontwerp
Puzzels produceren we al vele jaren in verschillende formaten en stukjes aantallen. Een luxe doos voor die premium uitstraling of een smalle doos die door de brievenbus kan, de keuze is aan u. Zowel de puzzel zelf, als de doos, produceren en/of ontwerpen we helemaal naar uw wens.

PRIJZENRAD

Rad van fortuin eigen ontwerp
Het rad van fortuin is een spel wat vaak gespeeld wordt op evenementen en beurzen. We produceren het rad helemaal naar wens. U bepaald het ontwerp en het aantal vakjes op de draaischijf. We leveren prijzenraden op tafelformaat als wandmodel of in een staande versie. Vraag naar de mogelijkheden.

QUIZ GAME

Maatwerk Quizspel
Meer dan 200 unieke vragen op luxe vragenkaartjes in een luxe doosje. U levert zelf de vragen en antwoorden aan, of wij bedenken deze voor u. Een eenvoudig maar leuk spelletje in een prachtig doosje. Wie heeft de meeste kennis over een bepaald onderwerp, dat is de vraag.

ALIKE

Alike Spel op maat
Draai twee kaartjes om op tafel en zoek zo snel mogelijk naar het symbool dat op beide kaartjes aanwezig is. Wie het eerst de identieke symbolen ziet, mag beide kaartjes hebben. Wie de meeste kaartjes verzameld is de winnaar! Leuk spel welke we geheel op maat voor u kunnen ontwerpen.

Case kwartetspel Camping de Paal

Voor de leukste kindercamping van Nederland, mochten we een prachtig kwartetspel produceren. Het kwartetspel is door de klant zelf ontworpen en toont alle Vivaclown typetjes die voor animatie op de camping zorgen, in combinatie met foto's van de hotspots voor kinderen op de camping. Het eindresultaat was een kwartetspel waar veel kinderen nog jarenlang plezier van hebben en dat voor leuke vakantieherinneringen zorgt.

Dormio Memory Spel

Vandaag zijn de Mio Memory spellen aangekomen. Bedankt maar weer voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat.
Angela Bergsma, Dormio Holidays

Camping de Vogel Spellenboek!

De vakantie spellenboekjes zijn erg leuk geworden, onze complimenten aan de ontwerpers. Bedankt voor de fijne samenwerking.
Anne Boomsma, Camping de Vogel

U heeft vast en zeker een leuk idee voor een maatwerk productie van een spel. Op onze producten pagina staat een overzicht van de soorten spellen die we kunnen ontwerpen en/of produceren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Tevreden klanten!

De Spellen Producent is onderdeel van Fun Experts B.V. Naast het produceren van spellen op maat, zijn we tevens gespecialiseerd in de productie van mascottepakken, knuffels, kids merchandise en character artwork. Hieronder een kleine selectie van onze klantenkring.